Меню
КОШНИЦА

Печат на фолио

Печат на PVC непрозрачно фолио – гланц или мат.
Печатът върху PVC фолио – гланц или мат е често използван вариант за реклама със силен ефект. Когато имаме нужда да закрием част от вътрешната площ на магазина или заведението използваме непрозрачно PVC фолио.
Рекламна агенция Експрешънс работи с фолио, печатано на Seiko Color Painter H-74s. Това е солвентен принтер с ширина до 160 см с фотографско качество от 1440 dp. Отличава се с голяма устойчивост на външни условия. Като основа на мастилата се използва разредител, който разтваря PVC повърхностите. Идеална технология за производство на външна реклама с висока устойчивост.
Допълнителна трайност може да се постигне чрез ламиниране. Ламинацията е процес, при който се нанася прозрачно или цветно фолио върху мека или твърда повърхност. Ламината предпазва изображението от надраскване, вода, UV лъчи и др. вредни влияния. Това е задължителен процес при производство на автомобилна и подова графика. В зависимост от предназначението се използват различни видове ламинати.

PVC фолио – гланц или мат – пълноцветен печат. Печат върху прозрачно фолио.

Облепването на витрините с прозрачно PVC фолио се използва, когато искате да рекламирате, без да се закрива вътрешността на търговския обект. Дигиталните технологии вече позволяват печат върху прозрачните фолиа с бял цвят, като по този начин част от витрината остава напълно свободна, а друга част се запълва с визия. Ефектът от такъв тип реклами е поразителен и се препоръчва при всички нестандартни проекти върху витрини.

Печат на фолио за светещи реклами.

Транслуцентно фолио, специално за тези случаи, в които само най-доброто върши работа. Използва се специален режим на печат, при който цветовете са по-плътни и ярки и компенсират задното осветяване. Фолио, идеално за светещи табели от стъкло, плексиглас или винилно платно. Стабилизирано на UV лъчи трансперантно гланцово фолио.

Печат върху втомобилно фолио.

За впечатлящващи ефекти върху превозни средства или когато логото е изпълнено с ефекти, сенки и преливащи се цветове. Препоръчва се серията за автомобили на 3М – ScotchCal 40 и ScotchCal 50, заради допълнителното драскоустойчиво покритие. При цялостното опаковане се препоръчва използването на фолиа 3М от серията SC 40;50 и SC 180;380 в зависимост от гаранцията и дълговечността на апликацията. PVC фолио – гланц или мат – пълноцветен печат.

Гъвкаво фолио за покривала на камиони и тирове.

Платната се използват за тирове и камиони с отварящи се страници.

Необходимостта от здравина изисква използването на материал Винил Trucklit, който е по-устойчив на агресивните пътни условия и температурни разлики. За по-малките камиони се прилага такъв с плътност 700 г./кв. м., а за по-големите (тирове) – с 900 г./кв. м. За по-голяма драскоустойчивост, след печат се нанася течен лак, който запазва графичните изображения.

PVC фолио – гланц или мат – пълноцветен печат. Перфофолио – пълноцветен печат.

Ооблепване на прозорците от външната страна с перфо фолио, което имитира щора и не пречи на светлината да прониква. Ефектът е изключително приятен, както за хората работещи в сградата, така и за всички извън нея, тъй като перфо фолиото се слива по естествен начин с фасадата на сградата. Рекламата върху стъклени фасади е имиджова и е ефективна за дълъг период.