Меню
КОШНИЦА

Новини RSS Feed

07 авг. Режещa масa
rubinadmin 0 25
Рубин Комерс ЕООД разполага с комбиниран – режещ и биговащ плотер Graphtec FCX2000. Плоско режещите плотери с два работни инструмента - ножче и биговащ инструмент, са перфектно решение за рязане на картони, магнитно фолио и производство на прототипи и малки серии опаковки. Серията предлага 3 модела ..
07 авг. Директен печат върху тениски
rubinadmin 0 29
Дигиталния DTG печат навлиза все повече в текстилната индустрия и е незаменим помощник за пълноцветни задания в малки и средни тиражи. Прекрасни контрастни цветове  върху бял и на цветен текстил. Принтера печати мастилата  директно върху тъканите с резолюция до 1440 dpi. Препоръки за поддръжка н..
01 юли Дигитална печатна преса Xerox C60
0 30
Рубин Комерс предлага изключително качество на печат и в комбинация с различните RIP контролери и множеството опции за довършителни операции с новият модел XEROX C60,  подходящ както за дизайнерски решения, така и за малки средни тиражи.Xerox Colour C60/C70 Printer.Този модел на Xerox се характе..
01 юли UV принтер от ново поколение MUTOH ValueJet 426UF
0 22
РубинКомерс Велинград една от малкото рекламни агенции в България притежаващапрофесионален УВ принтер от новото поколение на MUTOH.Принтер който прави безкомпромисен печат върху твърди повърхности, печата в бялата гама, и наслагва лаково покритие.Идеално решение за брандиране на всички стандар..
30 юни Широкоформатен печат
0 32
Рекламна Агенция & Печатница Рубин Комерс Велинград разполага с принтер за щирокоформатен печат MUTOH.Mutoh ValueJet е еко солвентен принтер, предоставяйки 1210 мм ширина на печат, който е разработен специално разработен за обем на табели и графични диспей, както за дълготрайно външна употреба, та..
30 юни Лазерен гравир
0 14
Лазерния гравир притежаван от Рубин Комерс Велинград, значително увеличава диапазона на предлаганите услуги за гравиране (маркиране) и рязане на пластмаси, метали, дърво, кожа и др.Новият модел на лазерните гравири от серията JSM6540H е без конкуренция в класа си. С максимална скорост на гравиране..
30 юни Трансферен печат върху текстил
0 10
Фирма Рубин Комерс ЕООД Разполага с широкоформатен принтер Mutoh за трансферен печат, както и с множество термопреси от 40/40см. до 100/70см.Трансферният печат е метод за отпечатване на изображения, като се използва междинен носител. Изображението предварително се нанася върху специална харти..
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)